Belépés
pacsakute: Jó nekünk a vércsoport szerinti étrend?
A vércsoportdiéta azon az elméleten alapszik, miszerint a vércsoportunk szabályozza, hogy milyen táplálékokat lehet fogyasztani és mely ételeket kerüljük el. Ezzel a módszerrel nemcsak fogyhatunk, hanem sokféle betegség is elkerülhet bennünket. Egy természetgyógyász orvos, bizonyos Peter D' Adamo határozta meg a vércsoportdiétát, mégpedig oly módon, hogy az adott vércsoportta
2023-11-21 22:43:53
suzymama: Ropogós-csokis őzgerinc


Itt találtam ezt a nagyon finom, ropogós desszertet. Tömény, mégis olyan jóízű, tudjátok, az az eteti magát fajta. Van benne mézes gabonapehely, pirított szezámmag, darabolt dió, csoki és méz, csupa-csupa finomság. Dupla adagból készült, és az egyszerűség kedvéért nem formáztam, csak egy folpackkal bélelt őzgerincformába öntöttem. Szépen szeletelhető, a magvaktól ropogó
2023-03-02 09:44:12
pacsakute: Sütőtök terápia


A továbbiakban olyan sütőtökből készült régi házi recepteket fogunk bemutatni önöknek, amivel nem csak a testet tápláljuk, hanem gyógyítjuk is egyben.

Alvási zavarokra: Naponta kétszer elfogyasztunk 50g sült sütőtököt, vagy 3 x naponta megiszunk 10dkg sütő
2019-09-01 09:49:12
koszegimarika: Bodzabogyó lekvár
Hozzávalók:
1 kg bodza bogyó (tisztítva mérve)
löttyintésnyi (házi) vanília esszencia
cukor, vagy egyéb édesítőszer, ízlés szerint
lekvárzselésítő (pektin)
pár csepp frissen facsart citromlé
sterilizált lekváros üvegek

Vad bodzából is készítettem már, de a termesztett fajtából sokkal finomabb lett a végeredmény. A bodzabogyókat leszedegetem
2017-08-08 08:57:37
velemenyezd: A természeti gasztronómia bemutatására készülnek a termelők Szilvásváradon

A Termelői gasztronómia "a kerek erdőben" elnevezéssel meghirdetett programon az egri Macok Bisztró, a szilvásváradi Sáfrány Pisztrángos, a mónosbéli Sándor Tamás bükki sajtkészítő, a szomolyai Hegyi-Kaló Pincészet, valamint a virágoskúti Rózsa Péter biogazda mutatkozik be az érdeklődők előtt.
Macsinka János, a Macok Bisztró séfje kiemelte: a hagyományteremtő szándékkal
2016-06-02 18:42:53
horvathnemagdi: A spájzolás időszaka: bemutatok 10 lehetőséget
A spájzolás időszaka: bemutatok 10 lehetőséget

Bálintgazda.hu

Még nyár van, és ritkán gondolnak az őszre, meg a télre, a zord hidegekre, a csúszós utakra,a rövid nappalokra, a fűtés gondjaira és a vitaminhiány következtében fellépő náthás, köhögős, influenzás hónapokra.

Most és a következő hetekben a kertek bőséges választékot kínálnak olyan gyü
2014-08-27 20:08:00
horvathnemagdi: A spájzolás időszaka: bemutatok 10 lehetőséget
A spájzolás időszaka: bemutatok 10 lehetőséget
Bálintgazda.hu

Még nyár van, sokan élvezik a forró napsütés és az enyhet nyújtó árnyék örömeit és ritkán gondolnak az őszre, meg a télre, a zord hidegekre, a csúszós utakra,a rövid nappalokra, a fűtés gondjaira és a vitaminhiány következtében fellépő náthás, köhögős, influenzás hónapokra.


Most és a
2014-06-19 10:47:03
pacsakute: Valóban okosodunk az olajos magvaktól ?


Valóban okosabbak lehetünk bizonyos ételektől? Kutatók szerint az olajos magvak ,,felturbózzák" agyunk teljesítményét és javíthatnak hangulatunkon. A mogyoró, dió, mandula és más, egzotikus magvak mind-mind rendelkeznek ezzel a különleges tulajdonsággal.
2013-01-15 18:28:38
sayuri: szeretettel
GEORGE ELIOT
A VÍZIMALOM

FORDÍTOTTA SZINNAI TIVADAR

TARTALOM

ELSŐ RÉSZ
A FIÚ MEG A LÁNY

1 A DORLCOTE-I MALOM
2 A DORLCOTE-I MALOM GAZDÁJA KIJELENTI, MIT HATÁROZOTT TOM JÖVŐJÉRŐL
3 MR. RILEY TANÁCSOT AD TOM ISKOLÁJA DOLGÁBAN
4 TOMOT HA
2011-12-20 19:14:21
taltos1: Olajos magvak - fogyókúrában
Olajos magvak - fogyókúrában sem tilos!

Ropogtatni jó - pláne, ha az a ropogtatnivaló sós és pörkölt is. Diétában azonban az ilyesmi nemigen ajánlott. Natúr változatban és kis mennyiségben azonban...

Az igazi ,,sósság" a sós íz esszenciája, minden rágcsálnivalók szimbóluma a sós mogyoró. Ha fogyókúrázom és már nagyon ,,ízhiányom&#
2011-05-15 23:13:08
mohini: Chili paprika
A chili paprika (Chili Pepper) a húsos paprikák családjába tartozik, különböző változatban az édeskésebb íztől az erősen maró csípősig terjedhet.

A mexikói konyha legkedveltebb fűszere.

Chili paprika és chili por között különbséget kell tenni.

A chili paprika (Chili Pepper) csak chili hüvelyekből áll, melyeket megszárítottak, majd megőröltek.
2011-01-13 06:22:42
hunjano: Rasdi mesél nekünk

GONDOLATOK A SZKÍTA NÉP-NEMZETI SZERTARTÁSRENDRŐL

A cikk szerzője Pap Gábor művészettörténész.
(Eredetileg az Őshagyomány c. újságban jelent meg.)

Rasdi mesél

Ügyét magyaroknak, magyarok Istene,
Azki Szkíthiából voltál ki vezére:
Szánd meg! légyen elég ennyi büntetése,
Add meg szabadságát, régi segítője!
2010-11-23 19:23:16
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Peter D&#8217, Macok Bisztró, Sáfrány Pisztrángos, Sándor Tamás, Hegyi-Kaló Pincészet, Rózsa Péter, Macsinka János, GEORGE ELIOT, FORDÍTOTTA SZINNAI TIVADAR, ELSŐ RÉSZ, DORLCOTE-I MALOM, DORLCOTE-I MALOM GAZDÁJA KIJELENTI, HATÁROZOTT TOM JÖVŐJÉRŐL, RILEY TANÁCSOT AD TOM ISKOLÁJA DOLGÁBAN, TOMOT HA, Chili Pepper, GONDOLATOK SZKÍTA NÉP-NEMZETI SZERTARTÁSRENDRŐL, Azki Szkíthiából, vércsoport szerinti, természeti gasztronómia, termelők Szilvásváradon, spájzolás időszaka, olajos magvaktól, vércsoportdiéta azon, elméleten alapszik, vércsoportunk szabályozza,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.